Μηχάνημα λιθοτριψίας δώρισε η ΕΒΟΛ στο Νοσοκομείο Βόλου

Μεταξύ των δωρεών που έγιναν το τελευταίο εξάμηνο στο Νοσοκομείο του Βόλου αξίας 400.000 ευρώ είναι και αυτή της ΕΒΟΛ που δώρισε ένα λέιζερ λιθοτριψίας, αξίας 60.000 ευρώ, το οποίο ήδη έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, έχοντας εξυπηρετήσει οκτώ ασθενείς. Σήμερα έγινε τιμητική εκδήλωση για την ΕΒΟΛ παρουσία του προέδρου της ΕΒΟΛ Νικήτα Πρίντζου, του διοικητή του Νοσοκομείου Ματθαίου Δραμητινού αλλά και του Γ. Λιούπη, προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Δραμητινός ευχαρίστησε για την καινοτόμα προσφορά τον κ. Πρίντζο επισημαίνοντας ότι με αυτόν τον τρόπο επιδεικνύει την αγάπη του στο Νοσοκομείο καθώς είναι ένας άνθρωπος που στηρίζει τη ζωή και την καρριέρα του στη δημιουργία.

Από την πλευρά του ο κ. Πρίντζος επισήμανε ότι μέλη και εργαζόμενοι στην ΕΒΟΛ με την δωρεά αυτή υπηρετούν αξίες του συνεταιριστικού κινήματος παγκοσμίως, να βοηθούν δηλαδή το κοινωνικό σύνολο. Επιπλέον ανέφερε ότι μέχρι το τέλος του μήνα η ΕΒΟΛ θα παραδώσει και το ένα ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο κι ακόμη ένα ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Βελεστίνο. “Στις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας και ο τόπος μας η καινούργια χρονιά να είναι καλύτερη. Να μπορέσει η Ελλάδα να βγει στο ξέφωτο και να ζήσουμε σε αυτό τον τόπο. Ευχαριστώ όλους και θα προσπαθήσουμε να είμαστε χρήσιμοι κι ωφέλιμοι”. Σημειώνεται ότι μέσα στο 2016 η ΕΒΟΛ πραγματοποίηση δωρεές ύψους 500.000 ευρώ, το υψηλότερο ποσό που έχουν διαθέσει ποτέ.

Ο κ. Λιούπης επισήμανε ότι πλέον με το μηχάνημα λέιζερ λιθοτριψίας, αρκετοί συμπολίτες μας δεν χρειάζεται να κάνουν πολυδάπανα ταξίδια κι ήδη χρησιμοποιείται.«Ως περιφερειακός σύμβουλος θα ήθελα να πω γι αυτό τον συνεταιρισμό, ότι αποτελεί το μοντέλο ανάπτυξης που έχει ανάγκη η κοινωνία. Εργάζονται ομαδικά, υπάρχει χρηστή κι ικανή διοίκηση που παράγει κέρδη και τα επενδύει και βλέπουμε θέσεις εργασίας, παρεμβάσεις στον αγροτικό τομέα. Βοηθά την τοπική κοινωνία».

ΠΗΓΗ

Prev Οι εμποροϋπάλληλοι Καρδίτσας στο πλευρό των αγροτών
Next Βόλος: Κάλεσμα Νοσοκομείου προς εθελοντές: "Κλείστε τα αυτιά στις Κασσάνδρες ..."