Νέα επίσκεψη της Ζ. Κωνσταντοπούλου στο Βόλο

Νέα διήμερη επίσκεψη στο Βόλο θα πραγματοποιήσει αύριο και μεθαύριο η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, έναν ακριβώς μήνα μετά την επίσκεψη που έκανε στις 26 και 27 Μαρτίου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου θα έρθει στο Βόλο, αύριο Τρίτη το βράδυ και θα έχει συνεργασία με τα μέλη του κόμματος στο Νόμο Μαγνησίας.

Μεθαύριο Τετάρτη στις 11 το πρωΐ, στην αίθουσα της «΄Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας» (Δημητριάδος 261- Φιλελλήνων) θα δώσει συνέντευξη τύπου, κατά την οποία θα αναφερθεί στις γαλλικές εκλογές της Κυριακής και στην επικείμενη πανελλαδική συνάντηση Οργάνωσης και Εργασίας της «Πλεύσης Ελευθερίας» που θα γίνει μέσα στον Μάη στην Αθήνα με την συμπλήρωση ενός έτους από την ίδρυση του κόμματος.

Να σημειωθεί πως έπειτα από πρόσκληση του επικεφαλής της «Ανυπότακτης Γαλλίας» Ζαν-Λυκ Μελανσόν, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνοδευόμενη από τον υπεύθυνο Στρατηγικού και Επικοινωνιακού σχεδιασμού της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Διαμαντή Καραναστάση βρίσκονταν χθες Κυριακή στο Παρίσι, στο πλαίσιο των γαλλικών προεδρικών εκλογών. Σε μήνυμά της κι ενώ η εκλογική διαδικασία ήταν σε εξέλιξη ανέφερε: «Σήμερα θα είμαστε δίπλα στον Ζαν Λυκ, μαζί με τα εκατομμύρια πολίτες της Γαλλίας που η δύναμή τους τον καθιστά ήδη νικητή. Η δύναμη είναι στους λαούς και στους πολίτες. Όταν σηκώνουν το κεφάλι, όλα είναι δυνατά!»

ΠΗΓΗ

Prev Ο Δήμος Καρδίτσας συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Ασανσέρ
Next Σκιάθος: Δρομολόγιο…καθαριότητας