Νερά στο Γυμνάσιο της Ν. Αγχιάλου-Δεν έγιναν μαθήματα

Λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, εισήλθαν νερά σε χώρους του Γυμνασίου της Ν. Αγχιάλου και η διεύθυνση του σχολείου σε συνεργασία με τη Β’ Εκπαίδευση, αποφάσισε για προληπτικούς λόγους να μην λειτουργήσει το σχολείο. Κλήθηκαν οι γονείς να τα παραλάβουν, όπως και οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Βόλου να παρέμβουν. Η διεύθυνση του σχολείου ενημερώνει ότι η εκκένωση του σχολείου έγινε για προληπτικούς λόγους και το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί από τους τεχνικούς που κλήθηκαν. Ο Δήμος Βόλου ανταποκρίθηκε άμεσα και υπογράφηκε ήδη απόφαση δημάρχου για αναστολή λειτουργίας των μαθημάτων.

Ειδικότερα, γραφεία, διάδρομοι και σκάλες του Γυμνασίου πλημμύρισαν και ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σωκράτης Σαβελίδης εισηγήθηκε στο Δήμο Βόλου να ανασταλεί η λειτουργία του σχολείου για σήμερα, καθώς έπεσαν μαθητές και καθηγητές στα νερά (ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει κανείς) και υπήρχε κίνδυνος ατυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες σχολείο διαθέτει αίθριο που δημιουργήθηκε το 1979 και με τα χρόνια, διαβρώθηκε η σκεπή αλουμινίου, με αποτέλεσμα σε έντονη βροχόπτωση, όπως έγινε σήμερα το πρωί, να πλημμυρίζουν νερά διάδρομοι, γραφεία και σκάλες.

Οι μαθητές μεταφέρθηκαν για ασφάλεια στο Γυμναστήριο του σχολείου και κλήθηκαν οι γονείς τους να τους παραλάβουν.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Prev Διάλεξη του Νίκου Πράντζου για ένα «Ταξίδι στ’ αστέρια – χθες, σήμερα, αύριο»
Next Ανοιχτοί δημοτικοί χώροι για πολίτες που τυχόν αντιμετωπίσουν προβλήματα από κακοκαιρία