Ξεκίνησε η “μάχη” Γεννήματα-Ανδρουλάκη για την Κεντροαριστερά στη Μαγνησία

Δεύτερος γύρος σήμερα για την ανάδειξη αρχηγού στη Κεντροαριστερά και η μάχη δίνεται μεταξύ Φώφης Γεννηματά και Νίκου Ανδρουλάκη. Στον πρώτο γύρο στη Μαγνησία η κ. Γεννηματά είχε αναδειχθεί πρώτη σε ψήφους με ποσοστό 48%.
Ειδικότερα επί 2.889 ψηφισάντων είχαν λάβει: Γεννηματά: 1.350 φήφοι (47%), Ανδρουλάκης: 571 ψήφοι (20%), Καμμίνης: 510 ψήφοι (18%), Θεοδωράκης: 251 ψήφοι, Μανιάτης: 81 ψήφοι, Ραγκούσης: 41 ψήφοι, Γάτσιος: 37 ψήφοι, Τζιώτης 12 ψήφοι, Πόντας: 7 ψήφοι.

Υπενθυμίζεται ότι στη Μαγνησία έχουν στηθεί και σήμερα 16 κάλπες σε 14 εκλογικά κέντρα και η διαδικασία της ψηφοφορίας ξεκίνησε στις 8π.μ. ενώ θα ολοκληρωθεί στης 8μ.μ. Κάλπη στήθηκε και στο Τρίκερι, όπου διαπιστώθηκε νοθεία στον πρώτο γύρο, όμως με νέα εφορευτική επιτροπή και εκπρόσωπο της Επιτροπής Αλιβιζάτου από την Αθήνα και με εκλογικό υλικό που θα σταλεί από την Αθήνα.
Αποφασίστηκε να μείνει ανοιχτό το εκλογικό τμήμα σε ένδειξη σεβασμού των ανθρώπων που ψήφισαν κανονικά την προηγούμενη Κυριακή, επισήμανε ο υπεύθυνος διεξαγωγής των εκλογών στη Θεσσαλία κ. Αλατάς. Σημειώνεται ότι στο Τρίκερι δεν υπάρχει μητρώο και όσοι ψηφίσουν θα καταθέτουν επίσης.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ