Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το 4ο Περιφερειακό Συνέδριο Θεσσαλίας

«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, πολιτικοί φορείς και σύλλογοι επαγγελματικών τάξεων από τη Μαγνησία με συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια που οργανώνουν, ενόψει της έλευσής του στη Λάρισα για να μιλήσει στο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Θεσσαλία. Στη Μαγνησία πάντως έχουν πραγματοποιηθεί ήδη τρεις συναντήσεις κλιμακίων από την Αθήνα με φορείς της περιοχής που έθεσαν τα θέματα και την ατζέντα για το Περιφερειακό Συνέδριο ενώ δεν λείπουν και υπομνήματα που κατέθεσαν για προβλήματα που τους απασχολούν.

Το Συνέδριο στη Θεσσαλία είναι το τέταρτο που πραγματοποιείται στον κύκλο των 13 Περιφερειακών Συνεδρίων που έχουν προγραμματιστεί, προκειμένου να υπάρξει ένας αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο Ξενοδοχείο Larissa Imperial την Τρίτη 10/10/2017 και την Τετάρτη 11/10/2017 και θα ολοκληρωθούν με κεντρική εκδήλωση που θα γίνει την Τετάρτη 11/10/2017 στις 19:30.

Η κεντρική εκδήλωση θα ανοίξει με ομιλία του Περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστού και θα ολοκληρωθεί με την κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε όλο το πρόγραμμα

ΠΗΓΗ