Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Βόλου ο Λ. Κατσαλής

Ορκίστηκε σήμερα δημοτικός σύμβουλος Βόλου, στη θέση του αποθανόντος Ιωάννη Μολοχίδη, ο Λευτέρης Κατσαλής. Ο ίδιος σε δήλωσή του επισημαίνει: «Σύντροφε Γιάννη θα φανώ αντάξιος της θέσης που μου παραδίδεις και θα υπηρετήσω τις κοινές μας αξίες στο ακέραιο». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δε χρειάζονται περισσότερα λόγια και οι πράξεις του θα δείξουν ότι οι συμπολίτες που τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, δεν έκαναν λάθος.

Παρόντες στην ορκωμοσία, αλλά εκτός γραφείου δημάρχου ήταν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντάς, με τον δημοτικό σύμβουλο Θωμά Κλημόπουλο και το μέλος της «Πλεύσης Ελευθερίας» Γιάννης Κάιρας.

Επεισόδιο

Το σημαντικό αυτό γεγονός, «αμαυρώθηκε» από ένα επεισόδιο μεταξύ της Αγγελικής Κατσαλή, αδελφής του κ. Κατσαλή και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και του εν αργία δημάρχου, ο οποίος την έδιωξε από τη αίθουσα «με το έτσι θέλω», όπως δήλωσε η ίδια.  Επισήμανε ότι πήγε στο Δημαρχείο, συνοδεύοντας τον αδελφό της σε αυτή τη σημαντική στιγμή και «ο  κ. Μπέος με πέταξε έξω από την αίθουσα διότι δεν του άρεσε το ύφος μου…»!

Η ίδια είπε ότι του απάντησε ότι δεν έχει καμία θεσμική ιδιότητα να το κάνει αυτό, ενώ ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των δύο στο διάδρομο του Δημαρχείου, κατά την οποία, σύμφωνα με την κ. Κατσαλή, ο σε αργία δήμαρχος, δεν έδωσε καμία εξήγηση. Η Αγγελική Κατσαλή χαρακτήρισε «φασιστική τη συμπεριφορά του σε αργία δημάρχου και είπε ότι του έφερε ως παράδειγμα τα παιδιά του, που αν παραβρίσκονταν στην ορκωμοσία και δεν άρεσε το ύφος τους, αν θα έπρεπε να τα πετάξουν έξω από το γραφείο».

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Prev Νόμος “ταφόπλακα” για την κλασική αυτοκίνηση
Next Εκδηλώσεις για τον προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας