Ο Γ. Κατσίκης υποψήφιος πρόεδρος ΕΒΕ Καρδίτσας

Την συμμετοχή της «Ανεξάρτητης Επιχειρηματικής Κίνησης Καρδίτσας» στις εκλογές του ΕΒΕ Καρδίτσας, με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Κατσίκη, ανακοίνωσαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου μέλη της. Παρόντες ήταν εκτός από τον κ. Κατσίκη, σημερινό μέλος Δ.Σ. του ΕΒΕ, ο κ. Απ. Κηρύκος, Β΄Αντιπρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας κ. Αποστόλης Μπράχος. Αρχικά ο κ. Κατσίκης τόνισε: «Στις 11-2-2017 πραγματοποιούνται οι προγραμματισμένες εκλογές για την ανάδειξη του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας στις διοικήσεις των κατά τόπους Επιμελητηρίων. Η ανάγκη για δημιουργία διοικήσεων με όραμα στόχους και προγραμματισμό στην κατεύθυνση της ανάπτυξης των επιχειρήσεων και της οικονομίας είναι μια πραγματικότητα, η οποία αναγνωρίζεται από τους πάντες.

Εμείς ως εκπρόσωποι της Κίνησης μας δηλώνουμε παρόντες. Παρόντες σε ιστορικές εποχές όπου η αναγκαιότητα επαναφοράς του ρόλου των Επιμελητηρίων στις πραγματικές τους δυνατότητες με σχεδιασμό και προστασία του Εμπορίου της Βιοτεχνίας-Βιομηχανίας και των Υπηρεσιών σύμφωνα με τα ιδιαίτερα συμφέροντα και τους στόχους του κάθε κλάδου κρίνεται επιτακτική.

Ως νικήτρια δύναμη των προηγούμενων εκλογών με σαφή παρακαταθήκη την ολοκληρωμένη μας πρόταση και με το αναπτυξιακό μας στίγμα από την άσκηση της διοίκησης αλλά και αναλαμβάνοντας –με πράξεις ενότητας-το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί σε σχέση με την μη εύρυθμη λειτουργία του ΕΒΕ στο προηγούμενο διάστημα, κατερχόμαστε στις επόμενες εκλογές.
Διεκδικούμε την ψήφο του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής μας με ενωτικό και πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα.

Μετά από ομόφωνη απόφαση των εκλεγμένων μελών της κίνησης μας επικεφαλής μας και υποψήφιος πρόεδρος για το ΕΒΕ Καρδίτσας εκλέχτηκε ο Γεώργιος Κατσίκης.»

Ακολούθως το λόγο πήρε ο κ. Κηρύκος ««Μετά από ώριμη σκέψη και παρακολουθώντας τις εξελίξεις αποφασίσαμε να ξανακατέβουμε στις εκλογές του ΕΒΕ. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας, διότι πιστεύουμε στις δυνατότητες των επιχειρήσεων του Νομού μας. Έχουμε εντοπίσει τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας και θέλουμε μαζί με μας άλλους φορείς της πόλης μας να τα αναδείξουμε και να τα προωθήσουμε. Για να γίνουν όμως όλα αυτά θα πρέπει πρώτα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σαν επιμελητήριο. Κύριο μέλημα σ΄αυτές τις εκλογές είναι να προσπαθήσουμε για την ενότητα του επιμελητηρίου. Είμαστε αποφασισμένοι μετά τη δύσκολη 6ετία που περάσαμε να περιφρουρήσουμε την ενότητα του συμβουλίου του ΕΒΕ με κάθε τρόπο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους καλό και δίκαιο αγώνα. Τέλος θα ήθελα να καλέσω νέους επιχειρηματίες να πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια, διότι πάντα χρειαζόμαστε νέα μυαλά και νέες ιδέες.»

Τέλος ο κ. Μπράχος, υπογράμμισε: ««Βλέποντας τις εξελίξεις να τρέχουν με γοργούς ρυθμούς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε απόντες από τα γεγονότα. Σαν ομάδα λοιπόν, που στις προηγούμενες εκλογές βρεθήκαμε πρώτοι σε ψήφους, και αφουγκραζόμενοι τα μηνύματα της αγοράς αποφασίσαμε να ξανά κατέβουμε με νέο ψηφοδέλτιο και επικεφαλής τον κ Κατσίκη Γεώργιο στον συνδυασμό Ανεξάρτητη ενωτική επιχειρηματική κίνηση Καρδίτσας. Σκοπός μας, όπως το λέει και η επικεφαλίδα, είναι να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις που μπορούν να βοηθήσουν το καλό του επιμελητηρίου. Για αυτό λοιπόν καλώ και εγώ με την σειρά μου όλους όσους μας τίμησαν την προηγούμενη φορά με την ψήφο τους, και όχι μόνο, και μας έβαλαν ψηλά τον πήχη να ξανά τολμήσουν. Βέβαια αν θέλουν να ασχοληθούν με το επιμελητήριο και τα κοινά, γιατί όχι να είναι και υποψήφιοι, και όλοι μαζί να ξαναπροσπαθήσουμε ότι καλύτερο για ένα νέο επιμελητήριο. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους των ψηφοδελτίων που θα κατατεθούν.»

ΠΗΓΗ