Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και το Μουσείο Σοκολάτας

Τι κοινό έχουν ένας εξερευνητής, ένας πανέξυπνος παπαγάλος, ένας αγχωμένος φύλακας, ο αγαπημένος Θανάσης Τσαλταμπάσης, δυο νόστιμες κυρίες και… 1200 λίτρα λαχταριστής ζεστής σοκολάτας; Βρίσκονται όλοι στο «Μουσείο Σοκολάτας» που θα φιλοξενήσει ο Δήμος Βόλου, στο πλαίσιο των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, από τις 30 Νοεμβρίου στην πλατεία Πανεπιστημίου.

Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μία συναρπαστική εμπειρία γνωρίζοντας μέσα από ιδιαίτερα εκθέματα, όπως τεράστια σοκολατάκια και καραμέλες, καταρράκτες σοκολάτας, φωτεινά μανιτάρια και λιωμένη σοκολάτα που θα ρέει ασταμάτητα, κάθε λεπτομέρεια του «ταξιδιού» και της διαδικασίας, μέχρι ο καρπός του κακάο να γίνει μια λαχταριστή σοκολάτα. Από την αρχή μέχρι το τέλος θα παρακολουθούν, θα αλληλεπιδρούν και θα συμμετέχουν στον «διάλογο» ανάμεσα στους ήρωες, σε χώρους και εκθέματα απόλυτα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Στο τέλος της βιωματικής αυτής εμπειρίας οι επισκέπτες και κυρίως οι μικρότεροι από αυτούς θα έχουν μάθει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, θα γεμίσουν αρώματα και γεύσεις από λαχταριστά γλυκίσματα.

Στο «Μουσείο Σοκολάτας» σας υποδέχονται οι: Σινούλη Ευγενία – Δεσποινίς Τρούφα, Διονάς Γιώργος – Εξερευνητής Choclat, Τζανιδάκη Γαρουφαλιά –Παπαγάλος, Παγασσαίος Σταμάτης – Φύλακας, Μαργαρίτη Μαρία – Μαύρη Σοκολάτα, Σερμιέ Αθηνά-Άσπρη Σοκολάτα. Θα είμαστε όλοι εκεί…
Κείμενα – σκηνοθεσία, Βιβή Νικοπούλου.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Prev Καρδίτσα: Απλήρωτοι 14 "παρατασιούχοι" του δήμου
Next Καρδίτσα: Γυναίκα και Σακχαρώδης Διαβήτης