Πάνω από 400 πακέτα λαθραίων τσιγάρων κατάσχεσε η Ασφάλεια σε σπίτι στη Ν.Ιωνία

Εικαστική έκθεση με θέμα «Τα καΐκια που πληγώναμε»

8 Ιαν 2019

Θέσεις και διευκρινίσεις της Υφυπουργού Εσωτερικών Μ. Χρυσοβελώνη σε σχέση με τις τρέχουσες εξελίξεις

8 Ιαν 2019

Μοιράσου το άρθρο:

Για παράβαση του τελωνειακού κώδικα και λαθρεμπορία καπνού, συνελήφθησαν σήμερα στη Ν.Ιωνία τέσσερα άτομα, δύο Ελληνίδες 42 και 46 ετών και δύο Πακιστανοί ηλικίας 28 και 20 ετών, σε συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ειδικότερα, η 42χρονη είχε μεταβεί στο σπίτι της 46χρονης για να προμηθευτεί 10 πακέτα λαθραίων τσιγάρων – χωρίς την ειδική σήμανση.

Σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι της 46χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 10 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Εκείνη την ώρα έφθασαν στο σπίτι της 46χρονης και οι δύο νεαροί Πακιστανοί, που χρησιμοποιούσαν το σπίτι της γυναίκας για να κρύβουν τα λαθραία πακέτα και να προμηθεύονται μικρές ποσότητες, προκειμένου να τις διαθέτουν προς πώληση.

Οι δύο Πακιστανοί, είχαν άλλα 450 πακέτα λαθραίων τσιγάρων τα οποία και κατασχέθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πακιστανοί, προμηθεύονται τα πακέτα τσιγάρων έναντι 1 ευρώ το πακέτα και τα πουλάνε προς 2 ευρώ το πακέτο.

Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο Πακιστανών, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα. Τα πακέτα τσιγάρων, θα αποσταλούν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Μοιράσου το άρθρο:

Συντακτική ομάδα ΕΡΤ Βόλου

ΠΗΓΗ

Prev Θέσεις και διευκρινίσεις της Υφυπουργού Εσωτερικών Μ. Χρυσοβελώνη σε σχέση με τις τρέχουσες εξελίξεις
Next Η καύση αποβλήτων και η ατμοσφαιρική ρύπανση του Βόλου