Πέντε μετάλλια από τους διαχρονικούς αθλητές στίβου Καρδίτσας στους 27ους βαλκανικούς αγώνες

Σε μια εξαιρετική διοργάνωση, η οποία φιλοξενήθηκε σε ένα πολύ καλό στάδιο, είχαν την τύχη να συμμετάσχουν οι πέντε διαχρονικοί αθλητές του Συνδέσμου Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών (ΣΕΒΑΣ) Καρδίτσας. Η συμμετοχή του ΣΕΒΑΣ Καρδίτσας στο 27ο  Βαλκανικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 22 μέχρι την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στο Στάδιο Beroe, στο Stara Zagora της Βουλγαρίας συνοδεύτηκε μάλιστα από πέντε (5) μετάλλια: τρία (3) χρυσά, ένα (1) ασημένιο κι ένα (1) χάλκινο για την Ελλάδα!
Συγκεκριμένα, μετάλλιο πήραν οι:
ΧΡΥΣΟ:
ο Αθανάσιος  Καμπίτσας στο άλμα εις ύψος (κατηγορία Α40),
ο Γιώργος Σδόγκος στο επί κοντώ (κατηγορία Α60).
ο Ηρακλής Μαφούνης  στην σκυταλοδρομία 4Χ100 άλμα τριπλούν (Α65,70)
ΑΣΗΜΕΝΙΟ:
ο Στέλιος Αναστασόπουλος  στο άλμα εις ύψος (Α40).
ΧΑΛΚΙΝΟ:
ο Αθανάσιος  Καμπίτσας στο άλμα εις μήκος (Α40).

Παράλληλα, ο  Στέργιος Λάππας (Α65) κατέλαβε την 4η θέση στα 10.000μ, την 5η θέση στα 5000μ και ο Γ. Σδόγκος (Α60) την 4η θέση στη δισκοβολία.
Συνολικά, η συμμετοχή των 175 Eλλήνων αλλά και των 5 αθλητών του ΣΕΒΑΣ Καρδίτσας, που με τη συμπεριφορά τους έδειξαν ήθος κι αγωνιστικότητα, κρίνεται ως επιτυχημένη και έδωσε μερικά χαμόγελα στους φίλους του αθλητισμού εδώ στην Ελλάδα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Αν στηριχθεί η προσπάθεια αυτή από την Πολιτεία, τον Δήμο, την Περιφέρεια, την ΓΓΑ Αθλητισμού οι επιτυχίες θα είναι ακόμα περισσότερες και ακόμα μεγαλύτερες!

ΠΗΓΗ