“Παγοδρόμιο” ο Δήμος Ρ. Φεραίου – Ολονύκτιες προσπάθειες να αποκατασταθεί η κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Μοιράσου το άρθρο:

Μεγάλα προβλήματα δημιούργησε σε όλη την έκταση του Δήμου Ρήγα Φεραίου, το σπάνιο φαινόμενο της «παγωμένης βροχής» που άρχισε να πέφτει γύρω στις 6:30 το απόγευμα, μετατρέποντας κεντρικούς και επαρχιακούς δρόμους σε πραγματικό παγοδρόμιο. Από την ώρα εκείνη και καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και σήμερα το πρωί, τέσσερα συνεργεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου μαζί με συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας έριχναν αλάτι για να αποκατασταθεί η βατότητα των δρόμων, τόσο για τα οχήματα, όσο και για τους πεζούς.

Η βατότητα των κεντρικών οδικών αρτηριών αποκαταστάθηκε, αλλά μέχρι και το πρωί υπήρχαν προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και κυρίως σε σημεία του όπου δεν «βλέπει» εύκολα ο ήλιος.

Εξαιτίας της κατάστασης αυτής και της επικινδυνότητας που ενέχει, από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου λήφθηκε απόφαση, να μην λειτουργήσει σήμερα, κανένα σχολείο σε όλη την επικράτεια του Δήμου.

Λεωφορείο κατέληξε σε χαντάκι στο Στεφανοβίκειο

Λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων, σήμερα το πρωί, λεωφορείο της Αεροπορίας Στρατού που εδρεύει στην περιοχή του Στεφανοβικείου, στο οποίο ευτυχώς, δεν υπήρχαν επιβάτες, εξετράπη της πορείας του και «έφυγε» προς την άκρη του δρόμου. Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο γήπεδο Στεφανοβικείου.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ