Παιχνίδι πόλης από το Τμήμα Οδηγισμού στη Ν. Ιωνία

Στο πλαίσιο εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυσή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το Τοπικό Τμήμα Νέας Ιωνίας Μαγνησίας διοργανώνει μια μεγάλη δράση, ένα μεγάλο παιχνίδι Πόλης, για παιδιά και νέους, την Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00, με σημείο εκκίνησης – τερματισμού την Εστία του Οδηγισμού (Εθνικών Αγώνων και Αμασείας) στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Παιδιά και οι νέοι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, μαζί με φίλους, γονείς και δημότες, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια, θα έχουν την δυνατότητα να διασκεδάσουν, να μάθουν, να προβληματιστούν και να μεταδώσουν τον δικό τους ξεχωριστό παλμό.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 έως 14:00 στη Νέα Ιωνία και θα περιλαμβάνει το πάρκο του ελικοδρομίου ως τον περιβάλλοντα χώρο πέριξ του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας.

“Φορέστε το μαντίλι σας, τη στολή σας, μην ξεχάσετε το χαμόγελό σας, το σακίδιό σας ή ένα μπουκαλάκι με νερό και ελάτε με χαρούμενη διάθεση να μεταδώσουμε τον δικό μας Παλμό», αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές, σημειώνοντας ότι το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού «85 χρόνια δίνει Παλμό… στην προσωπικότητα… στην ομαδική ζωή… στη φύση… στον τόπο… στην πρωτοβουλία… στη σκέψη… στην άποψη… στην κίνηση… στο διαφορετικό».

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, 85 χρόνια δίνει το δικό του παλμό με στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση παιδιών και νέων εφήβων. Με δυναμικά προγράμματα, μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά και τους νέους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και με πίστη στις αξίες να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες στο Τ.Τ. Νέας Ιωνίας Σ.Ε.Ο, με τηλέφωνα επικοινωνίας 6946904259, 6973405715.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ