Παραιτήθηκε από τους ΑΝ.ΕΛ. η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Μοιράσου το άρθρο:

Την παραίτησή της από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπέβαλε σήμερα (17-1-2019) η υφυπουργός Εσωτερικών, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ, κ. Πάνο Καμμένο.

Στην επιστολή αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

«Με την παρούσα σας γνωστοποιώ ότι από σήμερα παύω να αποτελώ μέλος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η θέση μου είναι πως οι προσωπικές σας επιλογές για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της χώρας μας, την πορεία της κυβέρνησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως αυτή έναντι συναδέλφων και εμού, δεν μου αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο.

Σας ευχαριστώ πολύ για την έως τώρα κοινή μας πολιτική συμπόρευση και συνεργασία, καθώς και για τις φορές που μου προτείνατε την ανάληψη συγκεκριμένων πολιτικών καθηκόντων. Κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ για το όφελος της κοινωνίας και της πατρίδας μας.
Οι δρόμοι μας στην πολιτική χωρίζουν, διότι απλώς διαφωνούμε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι επιλογές μας θα κριθούν από τους πολίτες αλλά πρωτίστως τη συνείδησή μας. Καλή μεν η φιλία, φιλτάτη δε η αλήθεια. Ιδίως, όταν αφορά στο μέλλον των συμπολιτών μας, στο συμφέρον της Ελλάδας και στην ατομική πολιτική ευθύνη, όπως ο καθένας από εμάς την αντιλαμβάνεται, την οποία οφείλουμε να αναλαμβάνουμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Χρυσοβελώνη υπογράφει την επιστολή παραίτησή της ως εξής:

-Υφυπουργός Εσωτερικών της παρούσας κυβέρνησης των Ελλήνων

-Πολιτευόμενη είκοσι χρόνια στην υπηρεσία των πολιτών της Μαγνησίας

Μάχιμη δικηγόρος επί τριάντα χρόνια, σύζυγος και μητέρα

 

 

 

 

 Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ