Παραμένει στον Αλμυρό το γραφείο του ΕΦΚΑ

Συνάντηση με τον διοικητή του ΕΦΚΑ Αθανάσιο Μπακαλέξη είχε σήμερα ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος. Μεταξύ άλλων έθεσε τόσο στον υπουργό όσο και στον υποδιοικητή Λάμπρο Σέμπο το θέμα του οργανογράμματος στη Μαγνησία, έπειτα και από συναντήσεις που είχε με το Σύλλογο Εργαζομένων του Ι.Κ.Α.-ΕΤΑΜ Μαγνησίας. Μεταξύ των θεμάτων έγινε εκτενής αναφορά στην αναγκαιότητα να διατηρηθούν τα δυο τμήματα συντάξεων στον ΕΦΚΑ Βόλου, καθώς και η παραμονή του γραφείου ΕΦΚΑ στον Αλμυρό.


Ο Βουλευτής κατά την συζήτηση τόνισε ότι οι επισημάνσεις των αποκεντρωμένων υπηρεσιών και η συνεργασία με την κεντρική διοίκηση είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία τους προς όφελος του πολίτη.
Τόσο ο Διοικητής του ΕΦΚΑ, όσο και ο υποδιοικητής, άκουσαν προσεκτικά τα θέματα που τέθηκαν. Σχετικά με τις παρατηρήσεις των εκπροσώπων για το νέο οργανόγραμμα αναφέρθηκε ότι η δυνατότητα αλλαγών ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες που θα προκύψουν στην πορεία εφαρμογής του, ανήκει στην αρμοδιότητα του Διοικητή ΕΦΚΑ. Όσον αφορά δε το γραφείο ΕΦΚΑ στον Δήμο Αλμυρού ήταν σαφείς ότι δεν τίθεται θέμα μη παραμονής του, και μένει ως έχει.

ΠΗΓΗ