Παρουσίαση του βιβλίου «Εύθραυστη ευτυχία» και κοπή της πίτας του τοπικού παραρτήματος

Μοιράσου το άρθρο:

Eκδήλωση  που θα περιλαμβάνει την παρουσίαση του βιβλίου της Βολιώτισσας,  Ευφροσύνης Γατή «Εύθραυστη Ευτυχία» και θα συνδυαστεί  με την κοπή της πίτας του τοπικού παραρτήματος Βόλου, πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα  η Ένωση Γυναικών Ελλάδος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στον Πολυχώρο Φουντούλη- Gallery X Ανθ. Γαζή 107 – Χατζηαργύρη.

Το βιβλίο «Εύθραυστη Ευτυχία» καταγράφει τη ζωή της μικρής Ρωξάνης και της αδερφής της, Αριστέας,  που δυσκολεύει περισσότερο όταν η μεγαλύτερη αδερφή τους, η Τασούλα, το σκάει από το σπίτι. Κι ενώ η ντροπή και ο φόβος για την πατρική εξουσία  και την κλειστή κοινωνία οδηγούν την Τασούλα στην Αθήνα, στο μικρό χωριό τα προβλήματα εντείνονται και οδηγούν στην καταστροφή. Η Ρωξάνη φυγαδεύεται στη συμπρωτεύουσα από τη μητέρα της, και η ελπίδα παίρνει για εκείνη τη μορφή μιας φιλίας ζωής κι ενός μεγάλου έρωτα που αποδεικνύεται καταδικασμένος. Χρόνια αργότερα, χάρη στα καπρίτσια της μοίρας, οι ζωές των αλλοτινών εραστών συγκρούονται. Καθώς το παρελθόν στοιχειώνει γι’ άλλη μια φορά το παρόν, η ευτυχία φαντάζει εύθραυστη και την αξίζουν μόνο όσοι έχουν τη δύναμη να παλέψουν ξανά για να τη βρουν.

Η Ευφροσύνη Γατή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Σπούδασε Νοσηλευτική και εργάζεται ως νοσηλεύτρια στον ιδιωτικό τομέα. Από πολλή μικρή ηλικία έπλαθε ιστορίες τις οποίες αργότερα άρχισε να τις αποτυπώνει στο χαρτί. Είναι παντρεμένη και έχει δυο γιους. Το πάθος της για τη συγγραφή, ήταν αυτό που «γέννησε»  το πρώτο της μυθιστόρημα, με τίτλο «Εύθραυστη ευτυχία».

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ