ΠΑΣΟΚ: Ευθύνες της κυβέρνησης στο θέμα των συμβασιούχων

Σκληρή κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς στο θέμα των συμβασιούχων καθαριότητας ασκεί η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας και ο Τομέας Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ. Ειδικότερα επισημαίνει:

«Το reality show που επιβάλλουν στους συμβασιούχους οι διαδοχικοί Υπουργοί Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται. Θα νόμιζε κανείς ότι η δημοσίευση της Απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου έριξε την αυλαία του κακόγουστου και βασανιστικού για χιλιάδες εργαζόμενους θεάματος.
Κι όμως. Ενώ με Ανακοινώσεις του Τομέα Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είχαμε εδώ και καιρό επισημάνει επανειλημμένως την πολιτική απάτη, ακόμη και σήμερα, ο Υπουργός Εσωτερικών συνεχίζει το ρεπερτόριό του, τάζοντας – γενικώς και αορίστως, με τη γνωστή πλέον δημιουργική ασάφεια του ΣΥΡΙΖΑ – κάποιες χιλιάδες μόνιμες προσλήψεις, τη στιγμή που ο ίδιος υπέγραψε και ψήφισε πάγωμα μόνιμων προσλήψεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για το 2018 και το 2019.

Είναι οφθαλμοφανές ότι αυτή η Κυβέρνηση δε μπορεί να επεξεργαστεί λύσεις, να αναλάβει πρωτοβουλίες, ούτε καν να διασφαλίσει την ανταμοιβή του έργου που νυχθημερόν προσέφεραν, στις πιο δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες, οι χιλιάδες συμπολίτες μας.

Ο καταλογισμός οφείλει να είναι βαρύς, όχι όμως για τους εργαζομένους, που πρέπει να διασφαλιστούν τα δεδουλευμένα τους, ούτε για τους αιρετούς της Τ.Α.

Καταλογισμός πρέπει να γίνει στον κυβερνητικό θίασο των κ.κ. Σκουρλέτη, Γεροβασίλη, Βερναρδάκη, Κουρουμπλή και Κατρούγκαλου.

ΠΗΓΗ