Πορεία στο Βόλο μελών της κατάληψης “ΤΕΡΜΙΤΑ”

Πορεία στο κέντρο του Βόλου πραγματοποίησαν σήμερα νωρίς το βράδυ, μέλη της κατάληψης ΤΕΡΜΙΤΑ διαμαρτυρόμενοι για την επέκταση της πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς τους αναγκάζει να εγκαταλείψουν τους υπό κατάληψη χώρους.

Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούσαν πανό και πετούσαν φυλλάδια στα οποία αναγράφονταν

«10 100 1000αδες καταλήψεις ενάντια σε έναν κόσμο οργάνωμένης πλήξης – Το Πανεπιστήμιο παράγει τους σύγχρονους σκλάβους του διεθνούς κεφαλαίου», μέλη της κατάληψης, φώναζαν συνθήματα.

Η πορεία ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ από τον Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. και έφθασε μέχρι την οδό οδό Θρακών – Βασσάνη, πίσω από το Volos Palace.

Στο σημείο εκεί κουκουλοφόροι και κρανοφόροι, πέταξαν μπογιές μαύρες και μπλε σε είσοδο πολυκατοικίας όπου στεγάζεται η οικία και η εταιρεία τoυ ιδιοκτήτη της ΑΚΤΙΣ ΑΤΕ που ωστόσο δεν έχει καμία σχέση με τον διαγωνισμό, για την επέκταση της Πολυτεχνικής Σχολής, καθώς είχε αποσυρθεί από την διαδικασία από την πρώτη φάση. Επιπλέον έριξαν μπογιές σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην είσοδο.

Συνέχισαν το δρόμο τους και τελικά κατέληξαν γύρω στις 10 το βράδυ στο υπό κατάληψη κτίριο πίσω από τα ΚΤΕΛ.

Σημειώνεται ότι συνθήματα κουκουλοφόροι έγραψαν και σε άλλους τοίχους της πόλης ενώ την πορεία ακολουθούσαν διμοιρίες αστυνομικών.

ΠΗΓΗ

Prev Αποστόλου: Οι γυναικείοι συνεταιρισμοί πρωταγωνιστούν στην ανάδειξη του αγροδιατροφικού τομέα
Next 58χρονος δικυκλιστής έχασε τη ζωή του στη Ραχούλα Καρδίτσας