Πρωτοβουλία Επιμελητηρίου για στέγαση Κέντρου Ενημέρωσης Δανειοληπτών

Την πρόθεση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας να διαθέσει χώρο για τη στέγαση του Κέντρου Ενημέρωσης Δανειοληπτών για όσο διάστημα απαιτηθεί, γνωστοποιεί ο πρόεδρός του Aριστοτέλης Μπασδάνης με επιστολή του προς τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φ. Κουρμούση, το υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου και στους αρμόδιους υφυπουργούς αλλά και τους βουλευτές της Μαγνησίας.

Η επιστολή

Με αφορμή την ανάγκη που προέκυψε για την στέγαση της νέας δομής του Κέντρου Ενημέρωσης Δανειοληπτών για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στους πολίτες που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας διαθέτει όλους τους απαραίτητους χώρους και υποδομές για την στέγασή του.
Εξάλλου, μία ανάλογη πρόταση είχε κάνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε σχετική ενημερωτική ημερίδα για τον εξωδικαστικό μηχανισμό που είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Μάϊο, παρουσία του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Κουρμούση.
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας οφείλει στην πιο δύσκολη εποχή για τους επιχειρηματίες να σταθεί αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες που ανακουφίζουν τον επαγγελματικό κόσμο.
Ο φορέας έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει τη νέα δομή ενημέρωσης και στήριξης για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.

ΠΗΓΗ

Prev Τον τρόμο στη Βαρκελώνη έζησε η κόρη του διευθυντή Β’θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας
Next Κατάνυξη, παράδοση και συγκίνηση τον Δεκαπενταύγουστο στην Αλόννησο