Π. Κουρουμπλής: “Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να κοιτά και δεξιά και αριστερά”

«Ο λόγος του ΠΑΣΟΚ και όλων αυτών των δυνάμεων που επιχειρούν να συσπειρωθούν, θα πρέπει να συγκλίνει στο να βρεθεί κοινός τόπος με τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ερωτώμενος σχετικά με τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε στο λιμάνι του Βόλου.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο υπουργός, αυτός – κατά τη γνώμη του – πρέπει να είναι ο προσανατολισμός, καθώς – όπως είπε – δεν μπορεί ένα κόμμα με αυτή την ιστορία να κοιτά και δεξιά και αριστερά.

«Εκείνο που περιμένω είναι να ακούσω τον προγραμματικό λόγο όλων των ανθρώπων που είναι υποψήφιοι, σε ένα κόμμα ιστορικό με μεγάλη συνεισφορά στην πατρίδα. Θα ακούσω τον προγραμματικό τους λόγο και ελπίζω οι τοποθετήσεις τους να έχουν χαρακτήρα πραγματικά κεντροαριστερό» δήλωσε ακόμη, ο κ. Κουρουμπλής, επισημαίνοντας πως δικαιούται να έχει άποψη ως πολίτης και ως άνθρωπος που είναι «σάρκα από την σάρκα» αυτού του χώρου και που δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ τον Ανδρέα Παπανδρέου ως τον μεγάλο ηγέτη της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και ως έναν μεγάλο κοινωνικό ηγέτη που έφερε πολύ μεγάλες αλλαγές και ανατροπές στην Ελλάδα

ΠΗΓΗ