Σκληρή αντιπαράθεση Μπασδάνη-Πλαστάρα ενόψει εκλογών στο Επιμελητήριο

Σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ προέδρου Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αρ. Μπασδάνη και προέδρου Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών-Εμπόρων Μαγνησίας Τρ. Πλαστάρα με αφορμή και τις εκλογές στο Επιμελητήριο Μαγνησίας. Χθες διασταύρωσαν τα ξίφη τους τηλεοπτικά και εξέδωσαν και σχετικά δελτία τύπου, με τον κ. Πλαστάρα να εμμένει ότι το Επιμελητήριο πληρώνει υπέρογκα ποσά στα ΜΜΕ για την προβολή του. Σήμερα οκ. Πλαστάρας καταγγέλλει τον κ. Μπασδάνη για πλήρη άγνοια, απουσία έργου, έλλειψη διαφάνειας και νομιμότητας όσον αφορά τις τελευταίες αποφάσεις του Δ.Σ., αλλά και για προεκλογικές συμφωνίες βάσει των οποίων αναδείχθηκε πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Η ανακοίνωση του κ. Πλαστάρα
1. Ήρθατε τρίτος σε έδρες, όμως αναδειχθήκατε Πρόεδρος, απόρροια συμφωνίας που τηρήθηκε ή δεν τηρήθηκε;;; στο παρελθόν…
2. Τα Σωματεία της δύναμης μας είναι 31 και όχι εκατοντάδες όπως μέσα στην ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ σας αναφέρετε!!!
3. Αναμένω να ενημερωθώ για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ!!! που παρήγατε τα τελευταία χρόνια προς όφελος των Συνεταιρισμών, Συνδέσμου Βιομηχανιών, Εμπορικό Σύλλογο, Ομοσπονδιών και Σωματείων καθώς επίσης και την αναπτυξιακή πρόταση που έχετε παρουσιάσει ως σήμερα!!!!!!! για το νομό για την επόμενη δεκαετία.
4. Μια απλή σύγκριση του έργου της ΟΕΒΕΜ σε τοπικό, Θεσσαλικό και Πανελλαδικό επίπεδο θα καταδείξει την τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο φορέων.
5. Το Επιμελητήριο τελικά έχει χρήματα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
6. Γιατί δεν δίνετε τα χρήματα που οφείλει εκ του νόμου για τα έτη 2015 και 2016 στην ΟΕΒΕΜ και στα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!!!!!!!!!!! Όπως εσείς δηλώνετε.
7. Η ΟΕΒΕΜ όπως και η επόμενη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας λειτουργεί και θα λειτουργήσει για το κοινό όφελος των επιχειρηματιών με το «ΕΜΕΙΣ» και όχι προσωποκεντρικά.
8. Σας ενημερώνω για πολλοστή και τελευταία φορά ότι ο κ. Φόβος είναι Υπεύθυνος Τύπου και ΜΜΕ από το Δ.Σ της ΟΕΒΕΜ και κάθε ανακοίνωση του δεσμεύει την ΟΕΒΕΜ.
9. Η ΟΕΒΕΜ διαθέτει επιτροπές οι οποίες ενεργούν αυτόβουλα και ανεξάρτητα, πλην όμως δεσμεύουν όλο τα Δ.Σ και την πλήρη και καθολική στήριξή μας.
10. Στο εξής εάν αναφερθείτε σε πρόσωπα της ΟΕΒΕΜ που την εκπροσωπούν, καλό είναι να το σκέφτεστε τριπλά καθώς πρόκειται για άξιους, καταξιωμένους, αναγνωρίσιμους εκπροσώπους ΤΟΠΙΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.
11. Σας συμβουλεύω να ασχολείστε με τα του οίκου σας και μόνο γιατί κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις.
12. Σας συμβουλεύω αντί να λειτουργείτε διασπαστικά στο λίγο χρόνο που σας απομένει, να ξεχάσετε ΠΑΛΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ, ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ και λειτουργήσετε με ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
Έτσι θα λειτουργήσουμε ΕΜΕΙΣ ως νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας………

ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΙΑΟΤΕΡΟ:
Από τις 03/08/2017 με την αρ.πρωτ :86278 το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ με θέμα «Παροχή πληροφοριών και υποβολή στοιχείων για τις εκλογές των Επιμελητηρίων 2017» αναφέρει ρητά στο 2ο θέμα:
1. ……………………………..
2……………… «Επισημάνεται ότι τα Διοικητικά Συμβούλια και οι Διοικητικές Επιτροπές των Επιμελητηρίων μέχρι την εκλογή των νέων οργάνων διοίκησης «ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ»
Κ. Μπασδάνη οι αποφάσεις σας στις 23/08/2017 για τα ΜΜΕ λήφθηκαν με συνθήκες διαφάνειας και νομιμότητας, όπως ισχυρίζεστε;;;

ΠΗΓΗ

Prev Καρδίτσα: Δημιουργήθηκε Επιτροπή Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά
Next Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας στη Δ.Ε.Θ.