Στην αγορά της Ρωσίας τα προϊόντα του Α. Σ. Ν. Αγχιάλου “Η Δήμητρα”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνεταιρισμού, πρόσφατα παρουσιάστηκαν τα κρασιά «ΔΗΜΗΤΡΑ» και αντιμετώπισαν με επιτυχία τον ανταγωνισμό από τον υπόλοιπο κόσμο. «Κατέκτησαν στις διάφορες γευσιγνωσίες, την προτίμηση των συμμετεχόντων για την ποιότητα, την γεύση και την εμφάνιση τους . Έτσι πολύ γρήγορα δόθηκαν οι πρώτες παραγγελίες . Ακολούθησε η απαραίτητη διαδικασία διαπίστευσης των προϊόντων και σήμερα με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση της πρώτης φόρτωσης που πραγματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2017.
Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική αυτή την στιγμή και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν σε αυτό. Είμαστε βέβαιοι ότι μετά το Βέλγιο την Γερμανία την Βουλγαρία & και την Κύπρο το καταναλωτικό της Ρωσίας θα αγκαλιάσει τα προϊόντα μας απολαμβάνοντας αυτή την καταπληκτική σχέση value for money που μόνο εμείς μπορούμε να υποστηρίξουμε. Προτείνουμε λοιπόν και στους συντοπίτες μας να αναζητήσουν τα προϊόντα μας σε όλες τις γνωστές αλυσίδες και τις κάβες και να απολαύσουν αυτό που ήδη απολαμβάνουν στην Ευρώπη.
Την διαχρονική «ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ» την ολόφρεσκη σειρά «ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ» την σειρά «ΦΙΛΥΡΑ» (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης) και τα μεγάλα μας κρασιά «ΡΟΥΑ ΜΑΤ» (Π.Ο.Π) Και φυσικά το κορυφαίο τσίπουρο στην Ελλάδα το εξαίσιο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ. Και το ταξίδι συνεχίζεται».

ΠΗΓΗ

Prev Βόλος: Όχι στην καύση απορριμμάτων λέει η αντιπολίτευση
Next Βόλος: Καταγγέλλουν Γ. Μουλά για στήριξη της Χρυσής Αυγής