Στις 13 Ιουλίου οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι εκλογές στο Εμπορικό Σύλλογο Βόλου για την εκλογή νέου Δ.Σ., Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο Επιμελητήριο Μαγνησίας (Δημητριάδος 176 – στην αίθουσα Συνεδριάσεων, 2ος όροφος), από τις 9:00 το πρωί έως 21:30 το βράδυ

Τα άτομα που εξελέγησαν ως εφορευτική επιτροπή των εκλογών είναι: οι κ.κ. Οντοπούλου Μαρία- Ελεωνόρα, Παλιά Δέσποινα και Γκαντίνας Γεώργιος.

Για αιτήσεις υποψηφιότητας για τις εκλογές οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται στα γραφεία του Συλλόγου (Σκενδεράνη 4, 5ος όροφος, 2421025479 & 2421022366).

Σύμφωνα με το καταστατικό, οι υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Ιουλίου 2017, στα γραφεία του Συλλόγου.

Σε σχετική ανακοίνωση ενόψει των εκλογών, ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί τα μέλη του σε συσπείρωση, μαζικότητα και οργάνωση, ώστε να αρθούν τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει ο κλάδος:

«Σήμερα παρά ποτέ, η αγορά μας χρειάζεται ένα ισχυρό συνδικαλιστικό όργανο, το οποίο να μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που την απασχολούν.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου & Νέας Ιωνίας, που για 120 χρόνια υπηρετεί με συνέπεια την αγορά της πόλης μας, είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας προκειμένου να συνεχίσει το δύσκολο αυτό έργο.

Βιώνουμε όλοι την μεγαλύτερη ίσως κρίση που έζησε το εμπόριο. O Σύλλογος καλείται να διαδραματίσει υπεύθυνο και πρωταγωνιστικό ρόλο, προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα των επιχειρήσεων, αλλά και της αγοράς μας γενικότερα.
Φορολογικό, ασφαλιστικό, επαγγελματική στέγη, ωράριο, αθέμιτος ανταγωνισμός, πολυκαταστήματα, παρεμπόριο, έλλειψη κανόνων και ελέγχων, είναι μερικά από τα σημαντικά, διαχρονικά αλλά και καινούρια προβλήματα, που αναζητούν επειγόντως λύσεις.
Την μόνη απάντηση στα παραπάνω αποτελεί η συλλογική, μεθοδική και οργανωμένη προσπάθεια και αυτή μπορεί να εκφραστεί μέσα από τον Εμπορικό Σύλλογο.
Χρειάζεται λοιπόν, συσπείρωση, μαζικότητα και οργάνωση, ώστε να αρθούν τα αδιέξοδα και να υπάρξουν απαντήσεις.
Καλούνται λοιπόν όλα τα μέλη να συμμετέχουν ενεργά με την ψήφο τους στις εκλογές, και να αναδείξουν ένα Σύλλογο μεγάλο και δυνατό».

ΠΗΓΗ