Στο ΠΔΕ η κατασκευή τεσσάρων κυκλικών κόμβων στον Δήμο Βόλου

Εγκρίθηκε με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Μεταφορών της χρηματοδότησης για την κατασκευή των τεσσάρων σύγχρονων κυκλικών κόμβων στο Δήμο Βόλου, ύψους ενός εκατομμυρίου εξακοσίων χιλιάδων (1.600.000) ευρώ και άμεσα ξεκινούν οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του μεγάλο αυτού έργου, που θα συμβάλει αποφασιστικά στην ανακούφιση των κυκλοφοριακών θεμάτων της πόλης.

Οι κόμβοι αυτοί θα κατασκευαστούν στην περιοχή του Δημαρχείου (Δημητριάδος, Λαμπράκη και Ιάσονος), στο Τελωνείο (Λαμπράκη- Παπαδιαμάντη), στην περιοχή του ΚΤΕΛ (Αθηνών, Λαμπράκη και Σέκερη) και Διμηνίου (Λαρίσης. Δερβενακίων και Μπότσαρη)

KOMBOS

Η Δημοτική Αρχή του Βόλου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν ώστε το σημαντικό αυτό έργο, παρά τις δυσμενείς γενικότερες συνθήκες, να φθάσει σχετικά γρήγορα στο στάδιο της υλοποίησής του. Πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι το έργο αρχικά προοριζόταν προς ένταξη στο ΕΣΠΑ (πρόγραμμα αστικών αναπλάσεων), αλλά χάρις στους κατάλληλους χειρισμούς και την χρήση των κατάλληλων διαδικασιών εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με αποτέλεσμα οι πόροι αυτοί να διατεθούν σε άλλα έργα προς όφελος της πόλης.

Αυτούς δε που τοπικά πολέμησαν και αυτή την επιλογή της Δημοτικής Αρχής, παραμένοντας στη μιζέρια της αντιπολιτευτικής τους υστερίας, τους παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών. Ο Δήμος Βόλου προχωρεί με άλματα στο μέλλον και την πορεία του αυτή κανείς δεν μπορεί να την να ανακόψει.

ΠΗΓΗ

Prev Βόλος: Οι φωτογραφίες των δραστών αποπλάνησης ανηλίκου
Next Βόλος: Παιδιά από τη Συρία μαθαίνουν για τους δεινόσαυρους