Στο 60% η συμμετοχή των ψηφοφόρων στη Μαγνησία μέχρι το μεσημέρι

Στο 60% , ήτοι 1733 άτομα από τα 2889 που είχαν ψηφίσει την πρώτη Κυριακή, κυμαίνεται μέχρι αυτή την ώρα (14:00) η συμμετοχή των ψηφοφόρων στις επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη ηγέτη της Κεντροαριστεράς στη Μαγνησία. Ικανοποίηση θα υπάρξει αν το ποσοστό της αποχής δεν ξεπεράσει το 30%, δήλωσε Δημ. Κουτσούκος, μέλος της Νομαρχιακής Ομάδας Εμπιστοσύνης στο νομό Μαγνησίας από την Επιτροπή Αλεβιζάτου, και εκπρόσωπος της Φώφης Γεννηματά.

Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 8 το πρωί σε όλη τη Μαγνησία, πλην της Σκοπέλου και Αλοννήσου που ξεκίνησε στις 2μ.μ., ενώ θα κλείσουν στις 8μ.μ. Η προσέλευση κρίνεται ικανοποιητική δεδομένου ότι μέχρι και αργά το μεσημέρι έβρεχε. Οι ψηφοφόροι επιλέγουν με σταυρό μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Νίκου Ανδρουλάκη και δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι ψήφισαν και την προηγούμενη Κυριακή.

Στη Μαγνησία υπάρχουν 14 εκλογικά κέντρα με 16 εκλογικά τμήματα. Για τον Δήμο Βόλου τρεις κάλπες υπάρχουν στο Εργατικό Κέντρο, μια στο πρώην δημαρχείο της Νέας Ιωνίας, μια στο πρώην δημαρχείο Νέας Αγχιάλου και μια στο πρώην δημαρχείο Πορταριάς. Στον Αλμυρό μια κάλπη στο δημαρχείο και μια στο ΚΕΠ Σούρπης. Στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, μια στο δημαρχείο Βελεστίνου και μια στο ΚΕΠ Στεφανοβικείου. Στο Νότιο Πήλιο μια κάλπη υπάρχει στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής και μια στο ΚΕΠ Τρικερίου. Τέλος από μία κάλπη έχει στηθεί στα δημαρχεία Ζαγοράς, Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ