Στο 8ο Φεστιβάλ Μουσικής η Χορωδία του Δήμου Αλμυρού

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, η Τετράφωνη Μικτή Χορωδία του Δήμου Αλμυρού, θα εκπροσωπήσει την τοπική μας κοινωνία σε μία μεγάλη διοργάνωση, προάγοντας για ακόμη μια φορά τον πολιτισμό της περιοχής.Πρόκειται για το 8ο Φεστιβάλ Μουσικής που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών και Χορωδιών Ελλάδος, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Οικονομίας, με τίτλο ”Ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών και Χορωδιών πάει…. Μέγαρο!!”

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα ”Φίλων της Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης”, Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Νοεμβρίου και θα συμμετέχουν πάνω από 50 σύνολα Πολυφωνικής Χορωδιακής καθώς και Ορχηστρικής Μουσικής από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, ενώ το Φεστιβάλ θα είναι ολοήμερο. Η χορωδία μας θα παρουσιαστεί στο πρόγραμμα από τις 11π.μ. στην 6η θέση.

Τη Χορωδία θα συνοδέψει ένα άρτιο σύνολο 40 Χορωδών σε ένα πλούσιο παραδοσιακό πρόγραμμα Ελλήνων Συνθετών με τη συνοδεία των εκλεκτών μουσικών Φρόσως Γαρδικλή στο πιάνο, Γιώργου Σταμούλη στο μπουζούκι και Άκη Μπουκουβάλα στην κιθάρα, ενώ όλη την ευθύνη για την οργάνωση, προετοιμασία, διδασκαλία και διεύθυνση έχει η Μαέστρος Μαριάννα Σαμαρτζή.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Prev Καρδίτσα: Αναζήτηση 5 τελευταίων σπιτιών για τη φιλοξενία προσφύγων
Next Εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης του Ιταλού Sergio Garbari