Συναντήσεις για την προώθηση της σύνδεσης Σποράδων – Θεσσαλονίκης

Στη Σκόπελο βρέθηκε το σαββατοκύριακο η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου, ανταποκρινόμενη σε πρόσκληση του Αντιδημάρχου Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρου Πέγκα, προκειμένου να παραστεί σε συνάντηση για την προώθηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τις Βόρειες Σποράδες και την τουριστική προβολή των νησιών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επίσκεψης γνωριμίας εκπροσώπων των μέσων μαζικής ενημέρωσης από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα στη Σκόπελο, με πρωτοβουλία του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της Hellenic Seaways και της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης για τα αποτελέσματα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τη Θεσσαλονίκη κατά την περσινή χρονιά, καθώς και γενικότερα για την πορεία του τουρισμού στην Αλόννησο.

19060206_1380275375383572_6787893351438909167_n

Συζήτησε, επίσης, με την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου, Μαίρη Διαμάντη, σχετικά με τη συνεργασία των νησιών σε θέματα τουριστικής προβολής. Τέλος, στη συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων, η οποία έχει ξεκινήσει από την περσινή χρονιά, ενώ συμφώνησαν στη διοργάνωση ανάλογου δημοσιογραφικού ταξιδιού με εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας και στην Αλόννησο.

ΠΗΓΗ