Συνδικαλιστικές κόντρες για την αξιολόγηση στο δήμο Βόλου

Για αντισυναδελφικές πρακτικές καταγγέλλει τη γραμματέα του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ, Εύη Καρυδάκη, οι συνάδελφοί της της παράταξης “Απόστολος Πλαγεράς”. Αρχικά αναφέρουν οτι αντίθετα με την πλειοψηφία των εργαζομένων η ίδια κατέθεσε την αξιολόγηση στην υπηρεσία της, χωρίς “να είναι η μόνη από το περιβάλλον των συναγωνιστών της” και όταν αντιλήφθηκε ότι αυτό είχε γίνει γνωστό, δημιούργησε σοβαρό επεισόδιο στην υπηρεσία (Γραφείο Προσωπικού) και με δολιότητα αφαίρεσε την αξιολόγησή της, την έσκισε και έβαλε σε δυσχερή θέση τους εργαζόμενους στην εν λόγω υπηρεσία.

Ολόκληρη ανακοίνωση
Οι εργαζόμενοι στο Δημοσιο και τον ευρύτερο Δημοσιο τομέα βρίσκονται στις επάλξεις του αγώνα , στο πλευρό των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων οργανώσεων τους , ώστε να αποτρέψουν τις επιδιώξεις της «αριστερής» Κυβερνησης και των επιταγών αυτών που μας επέβαλλαν τα μνημόνια , με τις μεθοδεύσεις σχετικά με τις «αθώες» αξιολογήσεις που ουσιαστικά θα είναι ο προθάλαμος των απολύσεων.

Οι εργαζόμενοι ενημερωνόμαστε από τους συναδέλφους μας, τους συνδικαλιστές που έχουμε εμπιστευθεί για να είναι μπροστάρηδες στον αγώνα αυτό και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας προδίδει, ειδικά εκείνους που χρόνια ματαιοπονούν , και με διχαστικό μάλιστα λόγο και πρακτικές, παριστάνουν τους ηγέτες.

Είμαστε στη πολύ δυσάρεστη θέση , την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι στους Δημους, έχουν καταθέσει τις αξιολογήσεις τους στα Σωματεια μας , να καταγγείλουμε μέλος της Διοικησης του συλλόγου μας και του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ ΟΤΑ, κατά τα άλλα «μπροστάρισσα» στους αγώνες , μονίμως καταγγέλουσα και πρωτοπόρα αποκλειστικά στο διχασμό των εργαζόμενων, Ε. Καρυδακη. Η εν λόγω έχει καταθέσει την αξιολόγησή της στη υπηρεσία της, δυστυχώς, χωρίς να είναι η μόνη από το περιβάλλον των «συναγωνιστών» της.

Οι συνάδελφοι έχουν κρίση και μάλιστα αυστηρή. Τωρα έχουν και γνώση ώστε να θέσουν στο περιθώριο ανθρώπους με τέτοιες πρακτικές .
Αναμένουμε με ενδιαφέρον και την τοποθέτηση του κομματικού τους φορέα, τον οποίο εξάλλου πάντα χρησιμοποιεί σαν ασπίδα για τις προσωπικές της επιδιώξεις.
Υ.Γ Και επειδή η λογική του κατήφορου είναι ο πάτος , διαβλέποντας τον εξευτελισμό και πετυχαίνοντας τον αυτοεξευτελισμό της δημιούργησε σοβαρό επεισόδιο στην υπηρεσία (Γραφειο προσωπικού) και με δολιότητα αφαίρεσε την αξιολόγηση της , την έσκισε , βάζοντας έτσι σε δυσχερή θέση τους εργαζόμενους σε αυτό.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Prev Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων που διακινούσαν ναρκωτικά
Next Καρδίτσα: Λύση στο θέμα της άρδευσης 20.000 στρεμμάτων στο Δήμο Σοφάδων