ΣΥΡΙΖΑ: Θεσμική εκτροπή της δημοτικής αρχής Βόλου

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας καλεί τους φορείς και τους πολίτες του Βόλου να κινητοποιηθούν ενάντια στα φαινόμενα θεσμικής εκτροπής, καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «η σημερινή δημοτική αρχή καταστρατηγώντας κάθε έννοια νομιμότητας προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα κόβοντας δένδρα και ξηλώνοντας πεζοδρόμια» στην οδό Καραμπατζάκη. Επιπλέον επισημαίνει ότι η δημοτική αρχή με μηνύσεις σε βάρος πολιτών και δημοτικών συμβούλων προσπαθεί να επιβάλει «την τρομοκρατία και το νόμο της σιωπής».

Η ανακοίνωση

Αυτά που συμβαίνουν στην πόλη μας τις τελευταίες μέρες ξεπερνούν κάθε φαντασία αλλά δυστυχώς είναι πραγματικότητα. Η σημερινή δημοτική αρχή καταστρατηγώντας κάθε έννοια νομιμότητας προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα κόβοντας δέντρα και ξηλώνοντας πεζοδρόμια προκειμένου να προλάβει την αναμενόμενη σε μερικές μέρες, απόφαση του ΣτΕ μετά την προσφυγή των περίοικων και άλλων δημοτών για τα έργα που αφορούν την οδό Καραμπατζάκη.

Η βιομηχανία μηνύσεων σε βάρος πολιτών και δημοτικών συμβούλων αποτελεί την πιο πρόσφατη προσπάθεια να επιβληθεί η τρομοκρατία και ο νόμος της σιωπής.
Ο βίος και η πολιτεία της σημερινής δημοτικής αρχής αποδεικνύουν καθημερινά ότι η ίδια και αυτός που την καθοδηγεί αποτελούν κίνδυνο για την πόλη μας. Είναι αυτονόητο πως όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του Βόλου οι μαζικοί φορείς και οι πολίτες της πρέπει να κινητοποιηθούν απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα θεσμικής εκτροπής.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ