ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Καταδικάζει την παρεμπόδιση επέκτασης της Πολυτεχνικής Σχολής

ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ –

Κάλεσμα προς τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν μαζικά μέρος στην αυριανή εκδήλωση που διοργανώνει η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ώστε να παρουσιάσει το σχέδιο ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής απευθύνει η Ν.Ε. Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, καταδικάζει την προσπάθεια παρεμπόδισης του έργου ανέγερσης των νέων κτιρίων, καθώς και τις επιθέσεις σε βάρος εργαζομένων του Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται τα εξής:

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει δημόσια ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Το Σχέδιο Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Παλαιά Βόλου», στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (Πεδίον Άρεως), την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 2.00 το μεσημέρι. Θα μιλήσουν εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου και Φορέων της πόλης του Βόλου.
Το σχέδιο αφορά την ανέγερση δύο νέων κτιριακών εγκαταστάσεων, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του Δημοσίου στη Θεσσαλία, ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ, μετατρέπει ένα εγκαταλελειμμένο χώρο 19 στρεμμάτων σε Πανεπιστημιούπολη, αναβαθμίζει συνολικά τις υποδομές της πόλης, ενώ η απασχόληση εργαζομένων πολλών κλάδων στη διάρκεια των εργασιών για την υλοποίηση του θα δημιουργήσει πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία.
Καταδικάζουμε την προσπάθεια παρεμπόδισης του έργου, τις απειλές εναντίον τους και κάθε προσπάθεια επίθεσης εναντίον εργαζομένων στο Πανεπιστήμιο.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν μαζικά μέρος στην αυριανή εκδήλωση.

ΠΗΓΗ