Σύνδεση με το φυσικό αέριο διεκδικεί ο νέος οικισμός Εργατικών Κατοικιών στην Καρδίτσα

Την σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου στο νέο οικισμό Εργατικών Κατοικιών της Καρδίτσας, διεκδικεί το Εργατικό Κέντρο, μέσω επιστολής, που απέστειλε  στον Γενικό Διευθυντή Ε.Δ.Α Θεσσαλίας –Θεσσαλονίκης στις 14 Ιουνίου.

oaedergkatik-003

Στην επιστολή αναφέρονται τα ακόλουθα:

Κύριε Γενικέ Διευθυντή Ε.Δ.Α. Θεσσαλίας-Θεσσαλονίκης,

όπως σας είναι γνωστό στις 26-05-2017 παραδόθηκε στην Καρδίτσα από τον ΟΑΕΔ  ο νέος οικισμός των 228 Εργατικών Κατοικιών στους δικαιούχους. Σας πληροφορούμε ότι η πλειοψηφία των δικαιούχων λόγο της οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, έχουν περιέλθει σε τραγική οικονομική κατάσταση.

Είναι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), πολύτεκνοι, συνταξιούχοι με πενιχρές συντάξεις, αλλά κυρίως είναι άνεργοι με μηδενικό εισόδημα.

Όπως καταλαβαίνεται, είναι αδύνατον αυτοί οι άνθρωποι να μπορέσουν να πληρώσουν τα τέλη σύνδεσης με το δίκτυο του φυσικού αερίου. Θα σας παρακαλούσαμε να ισχύσει η δωρεάν σύνδεση, ότι ισχύει και για τους υπολοίπους νέους πελάτες που θα συνδεθούν με το δίκτυο σας μέσα στο 2017. Μπορεί οι συμβάσεις που υπέγραψε ο ΟΑΕΔ το 2015 με την εταιρία σας να προβλέπουν την καταβολή των τελών σύνδεσης, αλλά σας ενημερώνουμε ότι τα τέλη σύνδεσης δεν θα τα καταβάλει ο ΟΑΕΔ αλλά οι δικαιούχοι στους οποίους τα σπίτια παραδόθηκαν στις 26-05-2017.

Άλλωστε η απόφαση που πήρε η εταιρία σας για δωρεάν συνδέσεις των νέων πελατών μέσα στο 2017 πάρθηκε με γνώμονα τις δύσκολες τρέχουσες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές.

Ευελπιστούμε ότι το αίτημά μας για παροχή δωρεάν τελών σύνδεσης με το δίκτυό σας για τους δικαιούχους των Εργατικών Κατοικιών θα το δείτε με κατανόηση και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω θα προχωρήσετε στην υλοποίηση του.

ΠΗΓΗ

Prev Λ. Γαϊτάνης : "Στην ανεργία οδηγεί τους Δικηγόρους η αδυναμία καταβολής ασφαλιστικών εισφορών"
Next Βόλος: Δύο νεαροί ξάφριζαν σπίτια και καταστήματα