Τεμάχιο του Τιμίου Σταυρού από τα Ιεροσόλυμα στον Ναό της Μεταμορφώσεως Βόλου  

 

Τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου, του πολύτιμου αυτού θησαυρού της πίστεώς μας, το οποίο φυλάσσεται στο σκευοφυλάκιο του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα, θα  υποδεχθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της Τοπικής μας Εκκλησίας ο Ιερός Κλήρος και ο  λαός μας, με προεξάρχοντα τον Σεβ. Μητροπολίτη, κ. Ιγνάτιο, σήμερα  Κυριακή 17/9, στις 7 μ.μ., στο προαύλιο του  Ιερού  Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου. Μετά την υποδοχή, θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ελενουπόλεως κ. Ιωακείμ, Ιεράρχου της Σιωνίτιδος Εκκλησίας.

Καθημερινά, από την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα κατά την οποία θα  αναχωρήσει το τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου, θα τελείται το πρωί Όρθρος, Θεία ΛειτουργίαΠαράκληση στον Τίμιο Σταυρό και το απόγευμα ο Εσπερινός και οι Χαιρετισμοί στον Τίμιο Σταυρό. Αναλυτικά το Πρόγραμμα του ιερού Προσκυνήματος δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος www.imd.gr

Κατά τη διάρκεια του προσκυνήματος o  Ιερός  Ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 7 π.μ. έως τη 1 το μεσημέρι και από τις  4 μ.μ. έως τις 9 το βράδυ.

ΠΗΓΗ

Prev Βόλος: Συνεχίζονται οι εκδηλώσει του 43ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ-Οδηγητή
Next Βόλος: Ολοκληρώθηκε το διήμερο φεστιβάλ της ΚΝΕ -Οδηγηγή