Τον Ιούνιο ξεκινούν οι πτήσεις της British Airways στην Σκιάθο

Την έναρξη απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο City του Λονδίνου προς την Σκιάθο για το καλοκαίρι του 2017 ανακοίνωσε και επισήμως, η British Airways. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα για την καλοκαιρινή σεζόν, αρχής γενομένης από τις 26 Ιουνίου και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση στο www.ba.com/londoncity.

Πρόκειται για την τρίτη γραμμή που ανοίγει από το αεροδρόμιο City για απευθείας πτήσεις στην Ελλάδα, μαζί με αυτές της Μυκόνου και της Σαντορίνης, που υπάρχουν ήδη. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που η British Airways ξεκινά πτήσεις για την Σκιάθο, έναν δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό για τους ταξιδιώτες, που συναρπάζει για τα πολλά πευκοδάση και τις περισσότερες από 60 εκπληκτικές του παραλίες.

Με την προσθήκη της Σκιάθου η λίστα προορισμών της British Airways στην Ελλάδα επεκτείνεται σε συνολικά 12 και περιλαμβάνει ακόμη τις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά, Καλαμάτα, Κέρκυρα και Ζάκυνθο. Τα δρομολόγια της British Airways εξυπηρετούν πλέον την πλειοψηφία των πιο δημοφιλών, καλοκαιρινών και όχι μόνο, τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ