Τουρνουά ποδοσφαίρου στη Σκόπελο για τους εφήβους των Σποράδων

Ο Αθλητικός Όμιλος «Κεραυνός» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων διοργανώνουν το Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κλίμα Σκοπέλου στις 12 και 13 Απριλίου 2017.

Σκοπός του τουρνουά είναι να ενώσει μέσα από τον αθλητισμό τα παιδιά από τις τρεις δημοτικές ενότητες του νησιού αλλά και από τη γειτονική Αλόννησο. Να καλλιεργήσει την άμυλα μεταξύ των νέων παιδιών. Τα τελευταία χρόνια το τουρνουά ποδοσφαίρου στο Νέο Κλίμα έχει γίνει σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό των Β. Σποράδων.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων, έχοντας ως σκοπό, μεταξύ των άλλων την αθλητική ανάπτυξη της περιφέρειας τους, μπορούν να πραγματοποιούν δαπάνες για αθλητικές δραστηριότητες, όταν αυτές συντελούν στην καλύτερη εκπλήρωση του σκοπού αυτού, εφόσον είναι ευρείας απήχησης.
Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «στόχος μας η προώθηση και η διάδοση του αθλητισμού σε παιδιά μικρών ηλικιών. Θέλουμε να δώσουμε κίνητρα σε όλα τα παιδιά για μια υγιή απασχόληση, η οποία στο μέλλον μόνο οφέλη μπορεί να τους προσφέρει. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων συνδιοργανώνουμε με πολλούς τοπικούς φορείς, εκδηλώσεις, οι οποίες προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό κυρίως σε παιδιά, τα οποία είναι το μέλλον του τόπου μας».

ΠΗΓΗ

Prev Εγκρίθηκε η επανακατάρτιση των όρων του διαγωνισμού για το γκαράζ της Φιλελλήνων
Next Βόλος: Εξονυχιστικός έλεγχος της μισθοδοσίας των εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ