Το πλαίσιο αρχών της Ν.Δ. για την υγεία παρουσιάζεται στο Βόλο

Περιφερειακή συνδιάσκεψη των στελεχών του τομέα Υγείας Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο την ερχόμενη Δευτέρα 15 Μαϊου με θέμα “Το πλαίσιο αρχών της Ν.Δ. για την Υγείας”. Ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Βασίλης Οικονόμου Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. και βουλευτής Επικρατείας και ο Αν. Τομεάρχης, βουλευτής Αχαϊας Ιάσονας Φωτήλας.

Η συνδιάσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης της Ν.Δ. “Μήνας Υγείας”. Πρόκειται για ένα οδοιπορικό επισκέψεων κλιμακίου της Ν.Δ. σε δομές υγείας της Μαγνησίας, όπου θα καταγραφούν προβλήματα και αδυναμίες που παρουσιάζονται σε αυτούς τους χώρους.
Επικεφαλής του κλιμακίου είναι ο Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. – Βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλης Οικονόμου μαζί με τον Αν. Τομεάρχη, Βουλευτή Αχαΐας κ. Ιάσονα Φωτήλα, ενώ στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν ο Βουλευτής της Ν.Δ. Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας κ. Δημοσθένης Νταόπουλος, ο Υπεύθυνος του Θεματικού Τομέα Υγείας της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας κ. Αθανάσιος Κωτούλας, καθώς και στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας και στελέχη που συμμετέχουν στον Τομέα Υγείας της Ν.Δ.
Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προγραμματιστεί την Δευτέρα 15 Μαΐου, επισκέψεις σε δομές Υγείας του Ν. Μαγνησίας. Πιο συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στο Κ.Υ. Αλμυρού, στο κλιμάκιο του ΕΚΑΒ στον Βόλο και στο Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο».
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 17:00 έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα.
Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Στελεχών του Τομέα Υγείας Θεσσαλίας της Ν.Δ., με θέμα: Το πλαίσιο αρχών της Νέας Δημοκρατίας για την υγεία.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, “η Ν.Δ. με πολλή δουλειά ανανεώνεται και μετατρέπεται σε μια πλατιά κοινωνική και πολιτική συμμαχία με στόχο την αναγκαία μεγάλη πολιτική αλλαγή. Η χώρα βρίσκεται σε έναν επικίνδυνο και καταστροφικό πολιτικό δρόμο, που ξεκίνησε πριν από τις εκλογές του 2015 και καταλήγει σε ένα ακόμη Μνημόνιο. Καθήκον μας δεν είναι μόνο η σκληρή και τεκμηριωμένη Αντιπολίτευση, αλλά και η συστηματική προετοιμασία για την επόμενη μέρα. Αποστολή μας είναι να γίνουμε η Κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από την παρακμή, που θα φέρει ξανά αισιοδοξία, περηφάνια στη χώρα και χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων”

ΠΗΓΗ

Prev Βόλος: Εκδήλωση για τη διαχείριση του άγχους των εξετάσεων
Next Βόλος: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δ. Σιάτρα