Τρία πρώτα βραβεία στα παιδιά των Σοφάδων

Σε μία μοναδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας την περασμένη εβδομάδα απονεμήθηκαν τα βραβεία του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής που υλοποίησε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου με θέμα τη σχέση της Τέχνης με τη διατροφή και τίτλο «ένα μήλο την ημέρα…».

Το Εικαστικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων συμμετείχε με δεκατρία έργα στην κατηγορία της ατομικής δημιουργίας και απέσπασε τα τρία πρώτα βραβείαeikastiko-sof4 μέσα από 4.600 συμμετοχές! Το γεγονός αυτό καταδεικνύει την εξαιρετικής ποιότητας γνώση που παρέχεται στο Εργαστήρι με την καθοδήγηση της γνωστής ζωγράφου Αλέκας Κουκόσια η οποία με την αγάπη της για το αντικείμενο της εργασίας της και τη μεθοδικότητα της καταφέρνει να εμπνέει τους μικρούς καλλιτέχνες. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, στους γονείς  που τους δίνουν τη δυνατότητα να εκφραστούν μέσα από την Τέχνη, στη δασκάλα τους και ασφαλώς και στους διοργανωτές που εμπνεύστηκαν μια τέτοια δράση ώστε να ενθαρρύνουν την καλλιτεχνική δημιουργία συνδέοντας την με την υγεία.eikastiko-sof2
Οι μαθητές του Συλλόγου που βραβεύτηκαν είναι: η Κωνσταντίνα Παπασπυροπούλου – 1ο βραβείο, η Έφη Γκατζίκη -2ο βραβείο και ο Παναγιώτηzag_2-198x263ς Τσουκνίδας – 3ο βραβείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γιαβρόγλου. Ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων εύχεται ο δρόμος των παιδιών να είναι πάντα γεμάτος έμπνευση  γνώση και καλλιτεχνία και να στοχεύει πάντα στο καλό της κοινωνίας και του Ανθρώπου.

ΠΗΓΗ

Prev Δημοπρατείται η διαπλάτυνση του κόμβου Ταυρωπού
Next Σοφάδες: Μνήμες 63 χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό