Τραυματισμός γραμματέα Συλλόγου ΟΤΑ Μαγνησίας σε “συμπλοκή” στο αμαξοστάσιο του Βόλου

Τραυματίστηκε στο πόδι η Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Μαγνησίας, Εύη Καρυδάκη από συμπλοκή απεργών συμβασιούχων με ένα οδηγό μόνιμο που επιχείρησε να μπει στο αμαξοστάσιο στου Βόλου, που τελεί υπό κατάληψη, με το μηχανάκι του σήμερα στις 4 τα ξημερώματα.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ, Αμαλία Κουτσιαρή, σήμερα τα ξημερώματα πήγαν στο αμαξοστάσιο τέσσερις οδηγοί απορριμματοφόρων για να εργαστούν. Οι καταληψίες επιχείρησαν να τους εμποδίσουν με ανθρώπινη αλυσίδα. Ένας από αυτούς επιχείρησε να περάσει με το μηχανάκι του χωρίς να σταματήσει. Κάποιοι τον τραβούσαν να μην μπει, εκείνος επέμενε και τελικά έπεσε πάνω στην Γραμματέα του Συλλόγου, Εύη Καρυδάκη, τραυματίζοντάς την στο πόδι. Η κ. Καρυδάκη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου και εξετάζεται ενώ σύμφωνα με την κ. Κουτσιαρή, έχει υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Διμηνίτες κάνουν αποκομιδή

Σύμφωνα με την κ. Κουτσιαρή σήμερα αλλά και χθες επίσημα αποκομιδή έκανε το απορριμματοφόρο που συγκέντρωση τα απορρίμματα από το Νοσοκομείο και τις κλινικές αλλά και ένα απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης. Επιπλέον ανέφερε ότι οι διμηνίτες εργαζόμενοι κάνουν κανονικά αποκομιδή χρησιμοποιώντας φορτηγάκια τα οποία είχαν “μείνει εκτός αμαξοστασίων”.

ΠΗΓΗ