Τρεις απεργιακές συγκεντρώσεις στην Καρδίτσα

Τρεις απεργιακές συγκεντρώσεις έγιναν στην Καρδίτσα, όλες στην κεντρική πλατεία της πόλης, με τους Καρδιτσιώτες που ανταποκρίθηκαν στα σχετικά καλέσματα να διαδηλώνουν την αντίθεσή τους στα νέα μέτρα αλλά και στην πολιτική των μνημονίων.

pameΗ πρώτη έγινε από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ με κεντρικούς ομιλητές τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Γιώργο Καπράνα και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν.Καρδίτσας κ. Αποστόλη Ταξιάρχη.
Η δεύτερη, η οποία είχε και τη μεγαλύτερη από τρεις συγκεντρώσεις συμμετοχή, οργανώθηκε από το ΠΑΜΕ. Η κεντρική ομιλία έγινε από την κ. Ελένη Καρυά, γραμματέα του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Καρδίτσας και μέλος της Γραμματείας Καρδίτσας του ΠΑΜΕ. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Πέμπτη, ημέρα ψήφισης των μέτρων.
Η τρίτη συγκέντρωση έγινε μπροστά από το συντριβάνι, από την «πρωτοβουλία ενάντια στα μέτρα» στην οποία prvtσυμμετέχουν ανεξάρτητα συνδικαλιστικά σχήματα, εργαζόμενοι και άνεργοι, στη διάρκεια της οποίας μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό για τα νέα μέτρα αλλά και για όσα έχουν ήδη ληφθεί.

ΠΗΓΗ