Υποτροφίες για σπουδές – ert.gr

Σε τέσσερα παιδιά μελών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησία θα παρέχει υποτροφία για τη φετινή σχολική χρονιά το Ι.Ε.Κ. «Δήμητρα», στις ειδικότητες: Οικονομία & Διοίκηση, Πληροφορική, Αγροτικά, Κομμωτική – Αισθητική, Σχεδιαστής Μόδας, Προσχολική Αγωγή, Προπονητική, Διατροφής & Διαιτολογίας, Security, Θεατρολογία, Μαγειρική τέχνη, Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική και Τουριστικά Επαγγέλματα.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, οι υποτροφίες δίδονται για την ενίσχυση αυτών των μαθητών σε κλάδους που στη χώρα μας δεν υπάρχει στρατηγική ανάπτυξή τους, όπως τα τεχνικά επαγγέλματα.

Η υποστήριξη των υποτροφιών από το Επιμελητήριο Μαγνησίας και την Ένωση Ξενοδόχων ν. Μαγνησίας, να παρακολουθήσουν οι υπότροφοι τις σπουδές τους στο Ι.Ε.Κ του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ», ελήφθη με δεδομένο ότι ο φορέας, διαθέτει 30 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, με άρτιο επιστημονικό προσωπικό, σύγχρονες υποδομές και εγγυημένη απορροφητικότητα των αποφοίτων του από την αγορά εργασίας, αλλά και στην συμβολή του στον κλάδο του Τουρισμού και της τοπικής οικονομίας, με την δημιουργία της Τουριστικής Ακαδημίας του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» στο Βόλο, η οποία βραβεύθηκε στα «Tourism Awards 2017» με το bronze award.

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017 στα γραφεία του/της:
Επιμελητήριου Μαγνησίας που βρίσκονται στη διεύθυνση Δημητριάδος 176, υπεύθυνος: Φανούριος Παναγόπουλος, τηλ. 24210 94700 (επιλ. 5).
Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας που βρίσκονται στη διεύθυνση Γρ. Λαμπράκη & Σέκερη 1, υπεύθυνος: Σίσσυ Τοπάλη, τηλ. 24210 20273.
Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από τα Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας με βάση κοινωνικά κριτήρια, οικογενειακή κατάσταση, ανεργία κ.α.

ΠΗΓΗ

Prev Φιλανθρωπική συναυλία «Από την Πόλη… στην πόλη μας»
Next Ζευγάρι καλλιεργούσε κάνναβη στο Βελεστίνο