Φιλανθρωπική συνάντηση των Μαμάδων για την Ελληνική Μέριμνα Βόλου 

Το δίκτυο «Μαμάδες της Μαγνησίας» πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ,γιατί τα μέλη του πιστεύουν βαθιά ότι πρέπει να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας με όποιο τρόπο μπορούμε, γιατί αυτή είναι υποχρέωση ανθρώπου προς άνθρωπο. Μια νέα εκδήλωση προσφοράς και αγάπης πραγματοποιείται αυτή τη φορά το Σάββατο 21/10 με δέκτη την «Ελληνική Μέριμνα Βόλου».

Η τοπική κοινωνία και τα μέλη του δικτύου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να συγκεντρωθούν υλικά πρώτης ανάγκης :τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη καθαρισμού & οικιακής χρήσης με στόχο να υποστηρίξουν το έργο του οργανισμού «Ελληνική Μέριμνα Βόλου» και να διδάξουν στα παιδιά έμπρακτα τη σημασία και τη χαρά της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της ομαδικότητας.

«Περιμένουμε και τη δική σου παρουσία το Σάββατο 21/10 το μεσημέρι στις 15:00μμ στο τεχνοδρόμιο πολιτισμού Έλ-λα στην Κ.Καρτάλη 150 (τιμή αναψυκτικού/καφέ έως 2€) .
Η εκδήλωση θα διαρκέσει από τις 15:00μμ έως τις 16:30 μμ.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο επίκουρος καθηγητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και συγγραφέας βιβλίων για παιδιά Κώστας Μάγος. Στην κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα του Έλ-λα ο κύριος Κώστας Μάγος θα πραγματοποιήσει μια δράση φιλαναγνωσίας ταξιδεύοντας τα παιδιά μας στον υπέροχο κόσμο των βιβλίων και περνώντας τους ωφέλιμα μηνύματα .

Η δράση για τα παιδιά θα ξεκινήσει στις 15:15 μμ και θα συμμετάσχουν δωρεάν όσα παιδιά κατά σειρά προτεραιότητας δηλώσουν συμμετοχή νωρίς στη σελίδα του δικτύου «Μαμάδες της Μαγνησίας» στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook (https://www.facebook.com/mamadesmagnisias/).
Στα παιδιά θα προσφέρει δωρεάν πίτσα η πιτσαρία Telecanto Αναλήψεως 170.
Ο εκδοτικός οίκος «Μίνωας» θα προσφέρει για κλήρωση στους παρευρισκόμενους κηδεμόνες αξιόλογα παιδικά λογοτεχνικά βιβλία.
Χωρίς τον εθελοντισμό, τουλάχιστον στην Ελλάδα, πολλά έργα φιλανθρωπικών οργανώσεων θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν και κατ’ επέκταση πολλοί συνάνθρωποί μας και ανάμεσά τους και παιδιά θα είχαν μείνει χωρίς βοήθεια.
Ας τμήσουμε την φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση , λοιπόν, με την παρουσία μας το Σάββατο 21/10 ,γιατί η ελευθερία που αισθάνεσαι ,όταν προσφέρεις , η εμπειρία που αποκομίζεις, η επαφή με την ειλικρινή ευγνωμοσύνη του συνανθρώπου σου αποφέρουν κέρδη ανεκτίμητα!

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ