Χιονοδρομικό Πηλίου: Λειτουργεί από αύριο Παρασκευή μέχρι και Κυριακή

Πανέτοιμο να υποδεχθεί αύριο Παρασκευή, τους αθλητές που θα φτάσουν σταδιακά από το μεσημέρι και μετά, προκειμένου να συμμετέχουν στους Πανελλήνιους Αγώνες  Χιονοδρομίας που θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή.

Το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου υπό τις οδηγίες της Διοίκησης έκανε έναν πραγματικό αγώνα δρόμου ώστε όλα να είναι έτοιμα και έτσι από αύριο Παρασκευή το πρωί το Χιονοδρομικό θα λειτουργήσει κανονικά και πάνω από όλα με ασφάλεια τόσο για τους αγώνες όσο και για τους λάτρεις του σκι που επιθυμούν να κάνουν το αγαπημένο τους χειμερινό άθλημα, ή απλά να θαυμάσουν το φυσικό τοπίο, να κάνουν την βόλτα τους και να παίξουν με το φρέσκο χιόνι που έπεσε.

Σε λειτουργία και με πλήρη ασφάλεια θα είναι το σύνολο των πιστών: Πανόραμα, Πυλώνες, Θέτις, Ιάσων, Φαλκονέρα και Αρχαρίων ενώ επίσης σε λειτουργία και οι αναβατήρες καθώς και το διθέσιο lift. Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Τα εισιτήρια για τους επισκέπτες κυμαίνονται από 3 έως 11 ευρώ ανάλογα με τον τύπο και τις ώρες ενώ υπάρχει δυνατότητα απόκτησης ετήσια κάρτας το κόστος της οποίας ξεκινά από 80 ευρώ το έτος (μειωμένη τιμή) και φθάνει τα 220 ευρώ (οικογενειακή, τρία άτομα).

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για οποιεσδήποτε πληροφορίες  με το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι το 24280-89021.

ΠΗΓΗ