Όργανα γυμναστικής στο Αθλητικό Πάρκο Λοξάδας

Στην τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής εξωτερικού χώρου προχώρησε ο Δήμος Μουζακίου στο Αθλητικό Πάρκο Λοξάδας προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα οι αθλούμενοι που το χρησιμοποιούν να κάνουν ασκήσεις ενδυνάμωσης.Έτσι το Αθλητικό πάρκο Λοξάδας πέρα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, 5Χ5 και τένις που διαθέτει πλέον ολοκληρώνεται και με τη δημιουργία υπαίθριου γυμναστηρίου δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σ’ όλους όσοι το χρησιμοποιούν να έχουν πολλαπλές επιλογές άσκησης.

«Ο δήμος μας έχει προχωρήσει στη δημιουργία ενός πλέγματος αθλητικών χώρων σ’ όλες τις Δημοτικές Ενότητες προκειμένου να δώσουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας να έχουν στη διάθεσή τους οργανωμένους χώρους για την προσωπική τους άσκηση. Θυμίζουμε ότι το κλειστό γυμναστήριο του Μουζακίου λειτουργεί με πολύ μεγάλη επιτυχία πάνω από ένα χρόνο, φιλοξενώντας όχι μόνο τις τοπικές ομάδες, αλλά και ομάδες από γειτονικούς Δήμους όπως είναι οι Γόμφοι και φυσικά η επαγγελματική ομάδα των Τρικάλων, αναδεικνύοντας έτσι το Δήμο Μουζακίου ως αθλητικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής. Φυσικά στο κλειστό γυμναστήριο έχουν προβλεφθεί και ώρες για το κοινό προκειμένου να ικανοποιούνται και οι ανάγκες των δημοτών μας για άθληση.
Σύντομα ξεκινούν οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Γηπέδου Μουζακίου με προϋπολογισμό 369.000 ΕΥΡΩ όπου θα τοποθετηθούν προβολείς και ελαστικός τάπητας στο στίβο (ταρτάν).
Εξωτερικά όργανα γυμναστικής έχουν ήδη τοποθετηθεί στο Μουζάκι και στο Αγναντερό, ενώ υπάρχει πρόβλεψη να τοποθετηθούν σε κατάλληλους χώρους στο Μαυρομμάτι, στη Μαγούλα και στην Κρανιά. Τέλος να θυμίσουμε ότι στην Κρανιά και στη Μαγούλα βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο: :Διαμόρφωση χώρων άσκησης αθλητικών δραστηριοτήτων στις Τ.Κ. Κρανέας-Μαγούλας του Δήμου Μουζακίου με προϋπολογισμό 365.925,00ΕΥΡΩ το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LEADER. Ήδη έχει ολοκληρωθεί ο διάδρομος άθλησης και ο ηλεκτροφωτισμός του στην Κρανιά, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στη Μαγούλα» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός

ΠΗΓΗ

Prev Συνεργασία εμπόρων Βόλου - Συνεταιριστικής Τράπεζας για POS
Next Παρέμβαση της Συμμαχίας για το Νερό στην Περιφέρεια Θεσσαλίας