1.000 παιδιά σκόραραν στο Βόλο για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Περισσότερα από 1.000 παιδιά δημοτικών σχολείων και Ακαδημιών ποδοσφαίρου έπαιξαν, διασκέδασαν και ψυχαγωγήθηκαν στο διήμερο Παιδικό Ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο» στο Εθνικό Στάδιο του Βόλου στις 8 και 10 Ιουνίου!

Επρόκειτο για μια διοργάνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας), του Δήμου Βόλου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας.

Κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού τουρνουά πραγματοποιήθηκαν διάφορες δράσεις και δραστηριότητες από Φορείς, Υπηρεσίες & Συλλόγους του Νομού προσδίδοντας μια ατμόσφαιρα εκπαιδευτικού, ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν παράλληλες δράσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας (Τμήμα Τροχαίας Βόλου), την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από την 111 Πτέρυγα Μάχης, την 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών, την 1η ΤΑΞΑΣ, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, το Σύλλογο Ζαχαροπλαστών Βόλου, τη Σχολή Χορού Break a Move και τη Σκακιστική Λέσχη Βόλου.

Αυτές οι 2 μέρες ήταν μια μεγάλη αθλητική γιορτή, ενώ όλοι οι μικροί ποδοσφαιριστές τιμήθηκαν από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με ατομικό έπαινο συμμετοχής αλλά και κάθε Ομάδα που συμμετείχε αθλητικά, με ειδική τιμητική πλακέτα.

Κατά την Τελετή Βράβευσης του τουρνουά βραβεύτηκαν οι ομάδες, οι φορείς/υποστηρικτές και οι χορηγοί του ποδοσφαιρικού τουρνουά: ΕΥΡΗΚΑ, «ΧΑΡΙΣ», Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε, DOMOTEL XENIA VOLOS, ΚΤΕΛ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, PARK HOTEL

 

 

 

ΠΗΓΗ