“3ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου 5 & 10 χλμ” στα Χάνια Πηλίου

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Βόλου, Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, η Δ/ση Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας, συνδιοργανώνουν τον «3ος Αγώνα Ορεινού Δρόμου 5 & 10 χλμ» που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα Χάνια Πηλίου στην πίστα αντοχής του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:00 το πρωί.

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι αγαπούν την φύση, το βουνό και την άθληση. Επίσης θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι διοργανωτές απευθυνόμενοι σε όλους όσοι θα συμμετέχουν, ανεξαρτήτου ηλικίας, να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη. Η επιτυχία του αγώνα είναι δεδομένη με συμμετοχές από όλη ην Ελλάδα. Πέρυσι συμμετείχαν περίπου 100 αθλητές και αθλούμενοι και φέτος αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή καθότι έχει αρχίσει να καθιερώνεται στην συνείδηση όλων ως μια εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Η εκδήλωση αποτελεί σημαντικό γεγονός για το νομό μας από αθλητική και οικονομική άποψη αφού οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να γνωρίσουν από κοντά τα όμορφα τοπία. Εμείς στηρίζουμε αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας, στην προσπάθειά μας να αυξήσουμε τον εσωτερικό και αθλητικό τουρισμό».

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ