3ο σεμινάριο αρχαίου δράματος στο Πήλιο

Το Θέατρο Αλώνι ξεκινάει την Τρίτη 18 Ιουλίου, στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, δεκαήμερο σεμινάριο Αρχαίου Δράματος σε συνέχεια των ιδιαίτερα επιτυχημένων προηγούμενων διοργανώσεων που αποδείχθηκαν μοναδική εμπειρία για τους συμμετέχοντες μέσα στη φύση του Πηλίου.

Οι συμμετέχοντες ,ηθοποιοί και σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν με με τον καθηγητή φωνητικού και σωματικού λόγου Κωστή Σφυρικίδη και την μασκοποιό Μάρθα Φωκά.Πάντα με στόχο την εκπαίδευση του νου της ψυχής και του σώματος θα δουλέψουν πάνω σε εξειδικευμένη σωματική και φωνητική εκπαίδευση καθώς και στην κατασκευή αρχαίου προσωπείου -μάσκας. Η εξάσκηση γίνεται σε υπαίθριους χώρους του Αγίου Γεωργίου και στο Θέατρο Αλώνι. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσουν να βιώσουν το ιδιαίτερα απαιτητικό είδος του αρχαίου δράματος με όλες τους τις αισθήσεις.

Το Σεμινάριο και η παράσταση αρχαίου δράματος αποτελεί μέρος του χαρακτήρα του Θεάτρου Αλώνι με αποστολή «την ανάδειξη της αξίας της τέχνης μέσα στη φύση, προσφέροντας καλλιτεχνικά δρώμενα εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα».

Πληροφορίες: www.theatroaloni.gr

ΠΗΓΗ

Prev Βόλος: Με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή Τσαγιού στην Βρύναινα
Next Συνεδρίασε το Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σκιάθου